Predstave Bitef teatra na regionalnim festivalima

Bitef teatar sa predstavom po komadu Filipa Vujoševića „Život stoji, život ide dalje“ u režiji Jelene Bogavac biće izvedena u okviru selekcije Sterijinog pozorja 31. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, zatim na Kikindskom pozorišnom festivalu, u selekciji Koparskog letnjeg festivala na sceni Gledališta Koper 18. juna i u Kranju na sceni Prešernovog gledališta u okviru letnje turneje po Sloveniji.

 

Predstava „Kratka priča o Antihristu“ biće izvedena u selekciji INFANT festivala u junu u Novom Sadu i 9. maja u selekciji Festivala malih scena u Rijeci.

Predstava „Nevidljivi spomenici“ u produkciji Gete instituta iz Hrvatske, u konceptu i režiji Jelene i Milene Bogavac igra u junu u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj u okviru međunarodnog regionalnog susreta kojim će se završiti dvogodišnji EU projekat Dupli teret – učenje o nacionalsocijalizmu i holokaustu u Evropi.

Predstava „Ptice“ u izvođenju Bitef dens kompanije i koreografiji Edvarda Kluga biće premijerno izvedena 3. jula, u Čortanovcima, na festivalu Tvrđava teatar.