Preporuke na Sajmu knjiga: ‘Foliranja’, ‘Kapija’ i ‘Neverbalna komunikacija’ (FOTO)

Beogradski sajam knjiga i ove godine donosi veliki broj naslova domaćih pisaca, a ovoga puta izdvojila su se tri mlada beogradska pisca koji već nekoliko godina imaju sve veći broj čitalaca. Ove knjige morate da nabavite.

Najprodavaniji roman IP „Prosveta” govori o ljubavi, ali i i o predrasudama i o svemu onome što radimo zbog drugih, da bismo bili prihvaćeni. U romanu je predstavljen život glavne junakinje, Marije, koja sazreva i postaje sve hrabrija i odlučnija da menja stvari koje nisu dobre u njenom životu. Sa ovom pričom se nije teško saživeti, jer je to priča svakog od nas.

„Foliranja”  dodiruju i neke zabranjene teme, ali morate je pročitati da biste otkrili koje. Uz nju ćete se i smejati, ali i plakati. I u tome je draž: nateraće vas da se zamislite nad sopstvenim životom, i da ga menjate. Vesna Surčulija Radić potpisivaće roman „Foliranja” na Sajmu knjiga u Beogradu, 01. novembra (subota) od 16 do 17 časova, u „Areni”, Hala 1. Specijalno za Sajam knjiga obezbeđen je popust 50%.

„Kapija” – novi roman urbane spisateljice Tamare Kučan – Prošle godine je izazvala veliku pažnju svojom knjigom „Peščani sat”, a sada predstavlja publici već svoje sedmo delo. Tamara je poznata po slobodnom i šokantnom stilu pisanja, a po njenim rečima „Kapiju” će voleti svako ko je jednom poželeo da se probudi u nekom drugom životu, drugačijem telu ili zavoli drugačiju osobu. Ovaj roman donosi priču o bežanju, emigraciji, borbi prošlosti i sadašnjosti, ali i ljubavnu priču ispričanu iz muškog i ženskog ugla. Tamaru možete upoznati na štandu Urban Art (galerija – Hala 1).

Marko Burazor i „Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)” – Marko je poslovni konsultant mlađe generacije koji je napisao odličan priručnik o tome kako se neverbalno komunicira sa strancima. Autor ove knjige na jedan lagan, prihvatljiv i razumljiv način uvodi nas u svojevrsni put oko sveta. „Naoružani” znanjem iz ove knjige nećemo imati više problema u postizanju vrhunskih rezultata u domenu poslovanja sa strancima. Marko je zaključno sa subotom stalni gost-pisac na štandu Draslar Partner u Hali 1.