‘Raspareni par’ u Le Studiu će vas nasmejati do suza

U teatru Le Studio ovaj vikend nas u petak i subotu očekuje komedija Raspareni par. Svoju kartu možete rezervisati telefonom na 064187 17 31 il mejlom na [email protected]

Predstava „Raspareni par” je srpska verzija komedije „The Odd Couple”h po tekstu Nil Sajmona. U ovoj predstavi upoznaćete se sa najboljim prijateljima Srećkom i Rašom, njihovim običnim životima, ali neminovnom različitošću i nemogućnošću da promene jedan drugog. Čitav zaplet nastaje pri njihovom dogovoru da žive zajedno usled koga kao razvedeni samci postaju par kakav sigurno nisu želeli da budu. Njihova različita priroda i način života dovode ih do sukoba u kojima postaju jednaki bračnim partnerima, što dovodi do vrhunca komike. Ova predstava nateraće vas da se smejete običnim životnim situacijama koje su u svojoj osnovi smešne, iako ih stvarni život ne vidi tako.

U intimnom pozorištu Le studio postaćete deo priče u kojoj se možete pronaći bili žensko ili muško, bili udati/oženjeni ili ne, uz koju ćete prepoznati duh ovog vremena u kome živite i ljude koji čine vašu svakodnevicu, a sa kojima je nekada nemoguće izaći na kraj baš zbog različitosti. U ovoj predstavi kroz komiku karaktera i intrige, uz likove Srećka i Raše, njihovih prijatelja i zgodnih, ali ostavljenih Suzi i Nensi, nasmejaćete se i sami sebi i svojim životima.

Umetnički tim ovog projekta čine: režiser Žan-Batist Demarinji, a uloge umače: Marko Petrović, Mirko Jokić, Stevan Stančević, Dragan Milošević, Tamara Karabasil, Ivana Ilić i Bojana Simić.
Za grafički dizajn zadužena je Sanja Karić.

 

Više informacija na sajtu.