LANE GUTOVIĆ PONOVO NA SCENI: Smejaćete se sigurno, a zapravo je za plakanje

Pozorišna sezona u Akademiji 28, počinje u subotu, 12. septembra, predstavom Milana Laneta Gutovića, "Ukrađena Ličnos’". Broj posetilaca predstava će biti smanjen za 50%, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Promo

Predstava “Ukrađena ličnos’” je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki. Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

Sa spretnošću i duhom seoske bitange “položare” i “jajare”, potura se po Evropskoj Uniji kao kandidat za predsednika. Nijedan postavljen uslov njemu nije nimalo težak za ispunjenje, jer ništa što nudi njega lično nimalo ne košta. Izdaja je za njega potpuno prihvatljiva, a tu izdaju naziva “saradnjom”.

Diktirajući svoju ponudu za funkciju predsednika, otkriva uz sve nakaznosti ponude i deo ličnosti koja ga čini scenski zanimljivom. Sve što izgovori, oboji lakoćom prevare, spretno izvrće realnost i prilagođava je trenutku.

Ipak je ovo suviše ozbiljan opis za šarmantnu, veselu i šalom i smehom protkanu predstavu.

U septembru, na repertoaru će još biti i predstave:

21.09. Dogodine u isto vreme, Milan Lane Gutović i Nela Mihailović

i

30.09. Obično veče, Milan Lane Gutović

Ulaznice ce od srede, 02.09, biti u prodaji na blagajni Akademije 28,  na sajtu www.tickets.rs i na prodajnim mestima Ticketvision-a.