LEČIĆEVO OBRAĆANJE ZAPALILO INTERNET: “U pitanje se dovodi i moja karijera i moje ime i prezime!” (VIDEO)

Branislav Lečić, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, obratio se javnosti i medijima...

printscreen

Glumac Branislav Lečić, kog je mlađa koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, nakon što je rekao da pristaje na poligraf bez sedativa, i nakon audio snimka koji već dva dana kruži internetom, a u kom dobro poznat glas, objašnjava kako “on ne stavlja u ono što ne poštuje”, odlučio je da sada i ekranizuje svoju “odbranu” i da sa istom izađe u javnost.

U svom obraćanju Lečić direktno optužuje medije da su ga već etiketirali kao silovatelja iako on još uvek nije optužen za tako gnusan zločin.

Ja sam u medijima već osuđen. Svi misle, ili počinju da misle da sam ja monstrum, da sam ja podlac, licemer. Da sam neko ko se u stvari na jedan način predstavlja, a da je suština mog bića nešto sasvim drugo jer sam eto sposoban za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će to sutra biti neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu. Mene je ta izjava duboko pogodila, ali ne samo mene već i moje prijatelje, moju porodicu, moju decu… Ne samo to, pogodila je i suštinu mog bića, u pitanje se dovodi i moja karijera i moje ime i prezime koje moja deca treba da nose”, reči su koje izgovara Lečić.

Ostatak pogledajte u VIDEU: