Doktori su davali sumorne prognoze. Govorili su da nikada neće imati potomstvo ali su Ketrin i Aron posle dve trudnoće, obogatili porodicu sa 4 nova člana.

 

Ketrin Mekaloh (24, verovala u dijagnozu lekara koja je upućivala na sterilitet, posle niza ginekoloških intervencija kroz koje je prošla na početku dvadesetih. Ona i njen suprug Aron Triker (26) , ostali su iznenađeni nakon što je ipak ostala trudna i rodila dvojajčane blizance Brajdena i Logana, koji danas imaju dve godine.

Ali tu nije bio kraj lepim vestima i iznenađenjima. Drugu trudnoću sa dvojajčanim blizankama Reom i Lirom, par je nazvao pravim čudom. Šanse da neko dobije dva para blizanaca su 1 prema 700.000, a mogućnost da se tako što desi u vrlo kratkom razmaku je još ređa.

– To je pravo čudo. Ne možemo opisati koliko smo srećni što imamo potomstvo, posebno nakon toliko vremena koje smo proveli u uverenju da nikad nećemo imati sopstvenu decu. Oduvek sam želela biti majka. Bila sam potpuno slomljena kada sam čula da mi se to neće ostvariti – kaže Ketrin.

Nakon što im je rečeno da je Ketrin ostala neplodna, par je prestao koristiti kontracepciju. Nakon skoro dve godine, Ketrin je primetila da joj je izostala menstruacija. Pomislila je da je trudna pa je odmah uradila  test koji je potvrdio njene sumnje.

– Menstruacija mi nikad nije kasnila. Odmah sam znala o čemu se radi. Nisam mogla da verujem kada sam videla da test pokazuje da sam trudna – kaže Ketrin. Trudnoća je prošla bez ikakvih poteškoća i u martu 2015. Ketrin je rodila dečake.

Doktori su joj govorili da su šanse za novi porođaj još manje. Ipak, ciklus je ponovo kasnio a  Ketrin je po drugi put opovrgla lekarske prognoze i ostala u drugom stanju.

– Bili smo presrećni kada smo čuli da ćemo dobiti devojčice – kaže Ketrin.

Iako sa decom imaju puno posla, par kaže da se oseća blogosloveno što napokon ima punu kuću.