Trgovinsko ugostiteljska škola Leskovac još od osnivanja ove manifestacije dobija štand na Roštiljijadi zarad promocije novih generacija ugostitelja i majstora Roštilja, na njemu pljeskavice prodaju i konobarišu isključivo učenici ove srednje škole, ali je prošlog četvrtka, nakon održanog takmičenja mladih kulinara u ovoj obrazovnoj ustanovi, poslužio za “opuštanje” direktora i njegovih gostiju, objavila je Jugmedia.

Direktor Gradimir Ilić oštro demantuje ovaj snimak uz napomenu “da sve što se vidi na njemu nije tačno”.

– Sa mnom su bili članovi žirija školskog takmičenja. Ja se ne sećam nikakvih trbušnih plesačica i to što vi tvrdite da se vidi na snimku nije istina. Oštro demantujem takve navode – kazao je Ilić u telefonskom razgovoru.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić frapiran je snimkom, s obzirom da je na ovogodišnjoj Roštiljijadi zabranio pojave poput trbušnih plesačica i go-go igračica, što je ranijih godina izazivalo nezadovoljstvo među posetiocima.

– Verovatno su se tu provukle u nekoj privatnoj režiji. Mi smo strogo zabranili takvu pojavu – prokomentarisao je Kocić.loading...