LESKOVAC BRUJI O ŠOKANTNOM SNIMKU: Direktor škole na Roštiljijadi lumpovao sa trbušnim plesačicama? (VIDEO)

Skare sa Roštiljijade su utihnule još prošle nedelje, ali je vatru nanovo rasplamsao snimak sa društvenih mreža, zabeležen na popularnoj manifestaciji. Naime snimak prikazuje direktora Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu, kako na školskom štandu “lumpuje” sa trbušnim plesačicama, naočigled svojih učenika i prolaznika.

printscreen/youtube.com/ juGmedia

Trgovinsko ugostiteljska škola Leskovac još od osnivanja ove manifestacije dobija štand na Roštiljijadi zarad promocije novih generacija ugostitelja i majstora Roštilja, na njemu pljeskavice prodaju i konobarišu isključivo učenici ove srednje škole, ali je prošlog četvrtka, nakon održanog takmičenja mladih kulinara u ovoj obrazovnoj ustanovi, poslužio za “opuštanje” direktora i njegovih gostiju, objavila je Jugmedia.

Direktor Gradimir Ilić oštro demantuje ovaj snimak uz napomenu “da sve što se vidi na njemu nije tačno”.

– Sa mnom su bili članovi žirija školskog takmičenja. Ja se ne sećam nikakvih trbušnih plesačica i to što vi tvrdite da se vidi na snimku nije istina. Oštro demantujem takve navode – kazao je Ilić u telefonskom razgovoru.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić frapiran je snimkom, s obzirom da je na ovogodišnjoj Roštiljijadi zabranio pojave poput trbušnih plesačica i go-go igračica, što je ranijih godina izazivalo nezadovoljstvo među posetiocima.

– Verovatno su se tu provukle u nekoj privatnoj režiji. Mi smo strogo zabranili takvu pojavu – prokomentarisao je Kocić.