Lepotica iz Meksika ubijena je samo zato što je unuka bogatog političara!

ubijena meksikanka
Facebook/ Isarve Cano Vargas

Isarve Kano Vargas (19) iz Tevakana u Meksiku oteta je i ubijena prošlog meseca. Ona je poticala iz poznate političke porodice. Policija veruje da ju je oteo Hesus Karasko Lopez, sin lokalnog političara, zajedno sa dva saučesnika. U životu je nije održalo ni to što su roditelji platili otkupninu od 130.000 dolara.

 

Isarve Kano Vargas (19) oteta je i ubijena nedugo nakon što je upoznala Karasko Lopeza (21) i njegove prijatelje.

Isarve, koja je unuka bivšeg političara i u srodstvu je sa nekim od trenutnih zvaničnika Tevakana, pronađena je mrtva samo nekoliko dana nakon što je oteta.

Iz policije kažu da je Lopez, koji je sin bivšeg lokalnog političara Angela Karasko Lopeza, pozvao telefonom njenu porpodicu i tražio 2 miliona pezosa (130.000 dolara) da bi je oslobodio. Kada je porodica isplatila tu sumu, tražili su još 140.000 pezosa (9.000 dolara).

 

Detektivi su uvereni da su Lopez i njegovi prijatelji Efrain Mendez Kabrera (28) i Džaijro Adan Gutjerez Kabrera (21) već ubili Isarve kad su tražili prvu sumu.

Porodica je pozvala policiju tek kada su otmičari drugi put tražili novac.

– Najverovatnije su se plašili da će ih ona identifikovati, pa nisu hteli da rizikuju tako što će je ostaviti u životu – kažu iz policije.

Lopez i njegova dva saučesnika uhapšeni su i trenutno su u pritvoru. Prvo se mislilo da je Isarve zadavljena, ali obdukcijom to nije potvrđeno.loading...