Učenik Tehničke škole „Rade Metalac“ preminuo je iznenada u Urgetnom centru Opšte bolnice u Leskovcu,nakon što mu je pozlilo na času fizičkog vaspitanja.

Nesrećni mladić se onesvestio i pao na pod, prenose “Južne vesti”.

– Primljen je bez srčane radnje, bez disanja i sa širokim nereaktivnim zenicama. Nažalost, posle reanimacije koja je trajala sat i po kolegama nije preostalo ništa drugo do da konstatuju smrt – kazao je dr Milan Stojković, načelnik leskovačkog Urgentnog centra.

On je još rekao da se radi o pacijentu koji je operisao srce. Iz škole su saopštili da je Stefanu pozlilo iznenada oko 16 časova i 30 minuta. On je ostao bez svesti i pao na pod, a urgetnu pomoć mu je pružio nastavnik fizičkog vaspitanja.

Iako je imao ozbiljne srčane intervencije Stefan Arsić nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja, o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičkog radio je vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju – kazao je Slavoljub Stanojević, direktor škole.

On je dodao da je Stefan bio dobar đak, uzorno, disciplinovano i dobro dete i da je njegova iznenadna smrt, pored roditelja, pogodila sve njegove drugove iz odeljenja, đake i nastavnike škole. Nesrećni mladić je pohađao nastavu na smeru elektrotehničar multimedija i bio je omiljen u društvu, pišu Novosti.loading...