LETO SE NE PREDAJE! Sledeće nedelje i do 32 stepena, KIŠA MOGUĆA SAMO OVOG DANA

Tokom dana i za vikend pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren na istoku povremeno jak severozapadni. Temperatura do 28 stepeni, a u nedelju i do 31. Letnje vreme i naredne sedmice, samo u utorak ponegde moguća kiša.

Leto Odmor
Dnevno.rs

Ujutro po kotlinama i duž rečnih tokova kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano. Duvaće slab i umeren na istoku povremeno jak severozapadni vetar. Najniža temperatura od 11 do 18 stepeni, a najviša od 24 do 28 stepeni. 

I za vikend sunčano i toplije. U subotu, vetar slab i umeren, ujutru severozapadni, tokom dana u skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 16 stepeni, a najviša od 26 do 30 stepeni.

U nedelju sunčano i toplo sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom. Najniža temperatura od 10 do 16 stepeni, najviša od 28 do 31 stepen.

Sunčano i toplo do petka

I početkom naredne sedmice, u ponedeljak, pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren jugoistočni, od sredine dana u skretanju na severni i severozapadni pravac i to prvo na severu. Najniža temperatura od 12 do 18 stepeni, najviša od 27 do 31 stepen.

Do petka sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 28 do 32 stepena, samo u utorak uz više oblačnosti na severu i zapadu ponegde moguća slaba kiša.