LIČNOSTI ŽIVOTNOG STILA: Nagrade za one koji svojim načinom života i rada PROMOVIŠU PRAVE VREDNOSTI

LIČNOSTI ŽIVOTNOG STILA proglašavaju ličnosti životnog stila - ličnosti koje se izdvajaju svojim autentičnim i pozitivnim stavom prema životu i radu, i koje kao takve treba da budu uzor mladima I opštoj javnosti.

Promo

Dodeljuju se priznanja pojedincima koji svojim načinom života i rada (čime god da se bave) promovišu prave vrednosti (talenat, autentičnost, preduzimljivost, hrabrost, uspeh i istrajnost, velikodušnost, inovativnost… ) i na taj način se doprinosi vidljivosti i značaju jedne drugacije “kulturne struje” u našem društvu, drugačije od one glasnije i vidljivije “struje površnosti i lošeg ukusa”.

ŽELJENI ISHOD MANIFESTACIJE je da biografija nagrađenih ličnosti zaokupi pažnju javnosti i mladih ljudi koji se osećaju bespomoćno i koji su sluđeni pričama o životu na visokoj nozi.

GODIŠNJA PROMOCIJA I NAGRADJIVANJE USPEHA, TALENTA I POZITIVNOG STAVA

Iako je manifestacija usmerena na isticanje pojedinaca kao nosioca pravih društvenih i kulturnih vrednosti, ideja manifestacije je da se da podrška pravom sistemu vrednosti na višem- socio-kulturnom nivou. Na taj način, nagrađeni pojedinci postaju svojevrsni ambasadori pozitivnog životnog stila.

Manifestacija je pozicionirana kao značajan kulturni godišnji dogadjaj koji ima za cilj ne samo da prepozna i promoviše nosioce pravih vrednosti u našem društvu među poznatima, već da posredstvom njih doprinese promociji i razvoju drugacčijeg i pozitivnijeg kulturnog miljea Srbije.

Nagradna manifestacija “Ličnosti životnog stila” prepoznaje i nagrađuje nosioce pravih kulturnih i životnih vrednosti i tako otvara prostor i daje glas jednom drugačijem kulturnom sistemu u Srbiji.

Same ličnosti koje su do sada ponele ova priznanja, kao i oni koji su im dodeljivali nagrade, doprinose kredibilitetu i značaju ovog događaj.

Bira se: Mlada ličnost životnog stila, Porodica/Par životnog stila, Tim životnog stila, Žena životnog stila, Muškarac zivotnog stila i Ličnost životnog stila 2018.

Finalno veče LIČNOSTI ŽIVOTNOG STILA 2018. biće održano 5. decembra na velikoj sceni Narodnog pozorišta.