Bloerka Ana Svabej preminula je samo dan pre nego što je trebalo da se uda za svog verenika Endija Bela. Plavokosoj 25-godišnjakinji dijagnostikovan je tumor na mozgu, ali do poslednjeg trenutka nije želela da odustane od venčanja za godinu dana starijeg Endija kojeg je upoznala preko Tindera.

 

Nakon što joj se zdravstveno stanje pogoršalo, odložili su venčanje, a Ana je preminula u svom domu, okružena članovima svoje porodice.

“Ana je preminula mirno u ranim satima. Ne možemo opisati koliko se slomljeno osećamo. Uprkos našoj tuzi, toliko smo ponosni na njenu hrabrost, njen duh i odlučnost koju je pokazala tokom borbe s bolešću. Ako je ikada postojala jedna osoba koja nam je pokazala kako se živi, to je bila Ana, naša prelepa, hrabra devojčica”, napisali su članovi njene porodice na Fejsbuku.

Ani je prošle godine dijagnostikovan retki tumor na mozgu, poznat i kao anaplastični astrocitom. Lekari su joj rekli da tumor nije izlečiv i da će živeti još nekoliko godina, ali Ana je preminula pre nego što je to iko očekivao. 

Dejli mejl piše da je električar Endi zaprosio svoju devojku iako je znao da će njihov brak tragično završiti, ali želeo je da mu Ana bude supruga pa makar samo nekoliko godina.

Ono što njihovu ljubavnu priču čini još posebnijom jeste to da je on znao za njenu bolest i pre prvog sastanka, ali nije želeo odustati od nje.loading...