LJUBI GA TATA! Ovo je SIN HAŠIMA TAČIJA, živi na visokoj nozi, a svaka njegova slika izaziva BES (FOTO)

Odlasci u Švajcarsku, Austriju, Grčku, SAD, pa veza sa kosovskim modelom i pevačicom Adeom Pulom, ali i poneki provokativni politički komentar... Tako izgleda "lik i delo" Endrita Tačija, sina kosovskog predsednika Hašima Tačija.

Instagram/endritthaci

U žiži javnost ovih dana je zbog izjave koju je uputio lideru Pokreta “Samoopredeljenje” Aljbinu Kurtiju, u kojoj kaže da čeka da njegova ćerka bude spremna za brak, ali i da mora da se pozabave pitanjem nacionalnog identiteta.

View this post on Instagram

A post shared by endritthaci (@endritthaci) on

Da li je ovo nagoveštaj buduće političke karijere mladog Tačija (19), još je nepoznanica, jer se osim o njegovim provodima, putovanjima i vezama, malo šta zna.

Međutim, ono što ne krije, štaviše, vrlo se time hvali na društvenim mrežama, su fotografije njegovog, očigledno, jako dobrog života, ako se uzmu u obzir posete inostranstvu koje ne manjkaju, izlasci, provod…

View this post on Instagram

A post shared by endritthaci (@endritthaci) on

Ovakvo ponašanje nekoliko godina unazad izaziva bes javnosti zbog, kako su pojedini mediji u Prištini pisali, bahatog života. To je pre izvesnog vremena toliko iziritiralo pojedince, zbog čega su širom Prištine postavili bilborde sa fotografijama Tačija mlađeg sa raznih putovanja, uporedivši ih sa slikama dece i njihovog prilično lošeg života u južnoj srpskoj pokrajini.

View this post on Instagram

🎿

A post shared by endritthaci (@endritthaci) on

U poslednje vreme spekuliše se i da je u vezi sa pevačicom i modelom sa Kosova Adeom Pulom.loading...