LJULJA MU SE STOLICA: Postoji TAJNI PLAN UKLANJANJA TRAMPA i uključeni su najmoćniji ljudi SAD?!

Zamenik američkog ministra pravde Rod Rozenstajn demantovao je da je 2017. godine pominjao mogućnost uklanjanja američkog predsednika Donalda Trampa s vlasti zbog nemogućnosti obavljanja te dužnosti kao što je to preneo list Njujork tajms.

Tramp
Beta

Pozivajući se na nekoliko izvora, list je preneo da postoje razgovori o ukljanjanju Trampa s vlasti. Njujrok tajms se pozvao i na beleške koje su uzimali agenti Federalnog istražnog birao (FBI) o tome.

Jedan od autora tih beležaka, bivši vršilac dužnosti direktora federalne policije Endrju Mekejb nije demantovao pisanje lista, samo je njegov advokat rekao da se ne zna kako je novinar lista mogao da dođe do tih beležaka.

Rozenstajn je sa svoje strane rekao da je pisanje Njujorka tajmsa netačno i nekorektno osuđujući izvore lista kao pristrasne i upućene protiv Ministarstva pravde.

Prema listu, Rozenstajn je navodno u proleće 2017, nešto posle smene direktora FBI Džejmsa Komija, sugerisao da se tajno snima Tramp kako bi se otkrilo da u Beloj kući vlada haos.

– Očigledno je da predlog Rozenstajna nije urodio plodom – naveo je list i dodao da se ne zna ni da li je Rozenstajn zaista želeo da sprovode u delo svoju nameru.loading...