LOTO GROZNICA TRESE SRBIJU: SEDMICA na večerašnjem izvlačenju usrećiće i čukununuke!

loto
print screen/youtube.com/Državna lutrija Srbije

Dobitniku sedmice u ovom kolu sleduje nagrada od 4,1 milion evra.

 

Kombinacije za ovo kolo počeli su tako da uplaćuju i oni koji nemaju nikakvu naviku da igraju loto. Jedna od njih je i Natalija P. iz Beograda, koja je juče uplatila listić sa šest popunjenih kombinacija.

– Slučajno sam cula na TV-u koliki je dobitak, pa sam rešila prvi put u životu da uplatim loto. Ko zna, ako budem imala sreće, pa barem šesticu neku, ma i peticu da dobijem, pa da mi svane – kaže za Alo Beograđanka.

Loto groznici nije odolela ni nekadašnja loto devojka Suzana Mančić, koja je, kada je čula koliki je dobitak, odmah otišla da i sama okuša sreću.

– Pa kad je tolika premija, odoh odmah i sama da uplatim loto! Baš u svojoj zgradi imam uplatno mesto. Vidite, ako sada ne padne sedmica, stvarno ne znam kad će! Već je postalo monotono, a sada bi baš bilo lepo pred Novu godinu da se pojavi i najveći loto dobitak. Ima dovoljno uplata, fond je veliki… Novac bih potrošila na neka lepa putovanja, zatim na edukaciju svoje dece ako žele neke magistarske ili doktorske studije, neka dodatna školovanja u inostranstvu, i sve što ostane, a ostalo bi puno, uložila bih u poljoprivredu. Agrar je prava stvar, treba saditi voće i povrće. Volela bih da imam staklenik – mašta Suzana.

Priznaje i da često igra loto jer se nada sreći i veruje u nju.

– Jednom sam čak dobila peticu na lotou, pre mnogo godina, i baš mi je pala u momentu kada sam ostala bez para, a auto mi je bio pokvaren. Tako sam tada popravila auto, otputovala u Rim i izvela društvo na lepu večeru – prisetila se Suzana, ali na pitanje koje će brojeve zabeležiti na listiću kaže kako je to njena tajna. U samoj Državnoj lutriji Srbije potvrđuju da je povećan broj uplata za loto.

– Svaki put kada je premija malo veća, ljudi reaguju i tada se uključuju i oni koji ne igraju redovno. Tako je i sada iznos uplata povećan u proseku za oko tri odsto – kažu u Državnoj lutriji.

Podsećaju i da je slična premija bila 2010. godine, kada je srećni dobitnik iz Kanjiže osvojio 4,87 miliona evra. Interesantno je da za sedmicu postoji više od 15 miliona kombinacija, te bi onaj ko želi da sigurno dobije sedmicu morao da uplati kombinacije u ukupnoj vrednosti od oko 12 miliona evra, što se svakako ne isplati jer bi bio u minusu.

No tu je optimizam da ćete i zahvaljujući jednoj kombinaciji imati sreće da ubodete sedmicu.