LUKAS IZVREĐAO NOVINARKU N1! Svi ga osudili, ali Ivanović je otkrio šta je zapravo NAJSTRAŠNIJE U TOJ SCENI (VIDEO)

Folk pevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković , samo su ćutali. Reakcije na ovu Lukasovu izjavu nastavljaju da stižu, a sada se oglasio i voditelj Ivan Ivanović.

Printscreen/Kolaž

“Žaklina Tatlović se podsmeva svemu i svakome, ja sam ekspert za ovo, na koju će televiziju da ode kada je drugi muškarci kojima se sveti, da bi se osvetila, pogledajte sliku, da vidimo kako izgleda”, govorio je nepovezano Lukas dok je voditeljka pokušavala da ga prekine.

“Hoćemo da vređamo, hoćemo”, nastavio je Lukas u svom tonu.

Iako nije bio narazumljiviji, spomenuo je i plastične operacije, ignorišući upozerenja voditeljke da prestane sa vređanjem novinarke.

Žaklina Tatalović, novinarka N1, našalila se na Tviteru da su “Lukasa prekinuli kao Trampa u Americi”.

Reakcije na ovu skandaloznu izjavu stižu i danas. Pre svega na Tviteru, oglasile su se mnoge poznate ličnosti, redom stajući na stranu novinarke. Govor mržnje osudila je i Žaklinina matična kuća – televizija N1.

Međutim, bilo je i onih koji su čitavu situaciju sagledali iz drugog ugla i postavili pitanje – dok Lukas vređa, zašto druga dva gosta u emisiji, Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, ćute?!

Najglasniji po tom pitanju je bio voditelj Ivan Ivanović.

“Ja kapiram da je Lukas bez love i da je dovoljno da mu završe kombinu i on ide i laje šta treba, videli smo to. Ali ona dva lažna intelektualca i lažna muškarca, što ćute pognutih glava …. Dve pizde”, napisao je voditelj na Tviteru.

Na Tviteru su se do sada pojavili i mnogi snimci i montaže pomenutog incidenta, a ovaj je izazvao dosta pažnje:loading...