MAFIJA SERVIRALA OSVETU GAZDI RESTORANA: Hiljade insekata preplavile luksuzni objekat (VIDEO)

Na jedan restoran u Tajpeju na Tajvanu dva muškarca bacila su više od 1.000 bubašvaba, a pretpostavlja se da se radi o osveti kriminalne organizacije.

screenshot/twitter.com/Amber Wang

Muškarci obučeni u crno uleteli su u lokal “G House” i bacili 1.000 insekata u vazduh, a na snimku nadzornih kamera se može videti kako su se bube odmah razmilele po restoranu.

U to vreme u restoranu organizovan je policijski skup, međutim šef policije u Tajpeju Čen Jia-Čeng rekao je da je incident nema veze sa policijom, već sa vlasnikom restorana.

Naime, sumnja se da vlasnik duguje novac kriminalnoj organizaciji “Bambu junion”, koja predstavlja jednu od tri glavne trijade u Tajvanu.

Navodno, te kriminalne trijade broje oko 10.000 članova koji sebe zovu biznismenima, a zapravo se bave organizovanjem ubistava i narko-trgovinom.

Četiri muškarca i jedna žena za koje se sumnja da su umešani u napad privedeni su u policiju i određen im je pritvor. Pored dvojice muškaraca koji su bacili bubašvabe, još dvoje su navodno čuvali stražu, dok je peti osumnjičeni bio njihov vozač.

Nakon incidenta, vlasnik restorana najavio je da će restoran biti potpuno sterilisan i očišćen od štetočina.