MAJKA “ČASTILA” ĆERKU: Sa šest godina je učila da IGRA OKO ŠIPKE, a za 10. rođendan joj poklonila novac za PLASTIČNE OPERACIJE!

devojcica
printscreen/youtube

Da li se sećate šta ste dobili za 10. rođendan od roditelja? Možda novo odelo, knjige, bicikl? Ova devojčica je dobila vaučer vredan 7 000 dolara koji može da potroši samo na plastične operacije.

 

Pa, to i ne čudi ako joj je majka Sara Burdž, poznata promoterka estetske hirurgije koja je u proteklih dvadeseta godina potrošila hiljade i hiljade dolara kako bi izgledala ovako kako izgleda danas, piše “Tračara”.

Sve je počelo prilično naivno, tako što su je roditelji kao sedmogodišnju devojčicu odveli da odradi rutinski zahvat kojim se rešila tzv. klempavih ušiju. U ranim dvadesetim je imala još jedan sitniji zahvat, ali se njen život preokrenuo kada ju je njen tadašnji dečko istukao do te mere da joj je deformisao lice.

Narednih šest godina je provela kod plastičnih hirurga koji su, na sreću, uspeli da vrate stari sjaj njenom licu, ali je to uticalo da onda uradi i nakon toga stotinak operacija.

Međutim, kritike nisu urodile plodom i ne samo što je i sama postala navučena na estetske operacije, ona polako priprema i svoju desetogodišnju ćerku na iste životne izbore, koja je za 10. rođendan dobila vaučer vredan 7.000 dolara kako bi operisala šta god poželi, dok je za neke od ranijih rođendana dobijala vaučere za liposukciju ili ugradnju silikona u grudi, a moći će da ih iskoristi tek kada napuni 18. godina.

Treba li napomenuti da je Sara svoju ćerku, kada je imala šest godina, učila kako da igra oko šipke…loading...