MAJKA OČITALA BUKVICU SINU PUTEM FEJSBUKA: Ponizio devojčicu, a evo kako se izvinio (FOTO)

Devojčica
Pixabay.com

Njen status ima na desetine hiljade lajkova, od kojih je većina pozitivna, međutim ima dosta i onih koji smatraju da je javnim izlaganjem dovela sopstveno dete u opasnost.

 

Teri Dej Evans bila je užasnuta kada je do nje stigla vest da je njen 12-godišnji sin tolikom silinom stao na stopalo svoje drugarice iz razreda, da je uspeo čak i da joj slomi cipelu.

Zbog toga je rešila da ga nauči lekciji, i to putem Fejsbuka. Njen status ima na desetine hiljade lajkova, od kojih je većina pozitivna, međutim ima dosta i onih koji smatraju da je javnim izlaganjem dovela sopstveno dete u opasnost.

Ovako je glasio Terin status:

Zgrožena sam time što je mom detetu bilo sasvim normalno da stane na devojčicino stopalo, i to tolikom silinom da joj slomi cipelu. Reći ću ti nešto, Džejkobe. Ako ti se dogodi da nekoga samo pogledaš popreko, ja ću te lično odvesti kod njihovih rodtelja i reći im da ti daju da radiš kućne poslove, i to onoliko koliko oni smatraju da je potrebno. Pozdravi se s parama koje si dobio za rođendan jer ćeš od njih toj devojčici kupiti nove cipele i buket cveća – napisala je Teri, i to uz hešteg #Iwillnothaveabullyinmyhouse (neću trpeti nasilnika u sopstvenoj kući).

 

Nakon statusa, dečak se devojčici izvinio putem pisma koje je odneo u školu, a u kome je pisalo sledeće:

“Žao mi je što sam ti uništio cipelu, nije mi to bila namera. Ne znam zašto sam to uradio, ali obećavam ti da se to više neće ponoviti, i popraviću ti cipele”.