MAJKA PRETUČENE DEVOJČICE: “Svi su NAVIJALI, samo je jedan dečak reagovao”

Nasilje
Dnevno.rs/Kolaž

Povodom snimka na kom se vidi brutalno prebijanje devojčice iz Tehničke škole Mileta Nikolić iz Aranđelovca od strane vršnjaka, na noge se podigla čitava javnost osuđujući ovaj čin.

 

Majka žrtve u ekskuzivnoj ispovesti za portal Srbija danas rekla je da se tuča dogodila 13. oktobra, a o svemu ih je obavestio drug njihove ćerke koji pohađa istu školu, dok od odgovornih nije bilo nikog da reaguje.

Taj dan, kad se sve izdešavalo u školi nije bio niko od dežurnih, ni direktor, ni bilo ko da odreaguje. Ćerkin drug je sišao  dole kod direktora, ali on nije bio tu. Taj dečak je jedini reagovao, svi ostali drugovi iz odeljenja su navijali.

HOROR U ARANĐELOVCU: Bespomoćnu devojčicu TUKLI, drugovi iz razreda mirno GLEDALI! (VIDEO)

Pored toga zašto niko od drugara iz razreda devojčicu nije branio, postavlja se pitanje i gde su bili odgovorni: direktor i profesori?

Direktor škole u kojoj se dogodio nemili događaj Dragan Ranković tvrdi za portal SrbijaDanas.comda izjava majke nije tačna!

Ma kako nije bilo nikog, pa to je popodnevna smena. U pola sedam se desilo, između petog i šestog časa. Imali su i prethodni čas, tu je bio dežurni profesor – rekao je Ranković.

Kako je objasnio, on radi pre podne, te nije mogao u školi da bude i u pola 7 uveče, ali tvrdi da je sve urađeno po protokolu.

Kada je taj dečak dao informaciju o nasilju, mi smo krenuli u proceduru – rekao je direktor.

Ipak, on je potvrdio da nije on taj koji je obavestio roditelje, ali nije rekao ni ko jeste, već je dodao:

Roditelji su bili pozvani ovde, u školu, na razgovor, gde su učenici davali izjave i radilo se na utvrđivanju pune istine – završio je direktor.