MAJKA UBIJENE DEVOJČICE DALA IZJAVU: Ovako je došlo do MONSTRUOZNOG ZLOČINA

Policija
Pixabay.com

Čuvajte svoju decu i ne verujte nikome...Evo kako je došlo do toga da trogodišnju devojčicu manijak odvede samu sa rođendana

 

Majka ubijene trogodišnje devojčice dala je izjavu o događajima koji su prethodili stravičnom zločinu – silovanju i ubistvu trogodišnje A.S. u Vratarnici kod Zaječara.

Za svirepi zločin osumnjičen je Vladica Rajković (28), koji je uhapšen i određeno mu je zadržavanje u pritvoru od 48 sati. Majka devojčice je za beogradske medije ispričala da je ćerku poslala na rođendansku proslavu u kući pored.

“Doterala sam je, dala joj poklon i ispratila je. Šetkala se sa drugarima, dolazila je u naše dvorište, vozili su bicikle, a zatim je opet otišla na proslavu. U jednom trenutku neko je pitao gde je Vladica, na šta je neko odgovorio da je otišao ka autobuskoj stanici, a da je sa njim” i A.S., priča majka ubijene devojčice za “Pink”.

Prema njenim rečima, svi su se dali u potragu, pretražili su gotovo celo selo, ali je nigde nije bilo.

“Vladicu smo zvali telefonom, u početku se nije javljao, a zatim se javio svom ocu, koji je u pozadini čuo dete kako vrišti”, priča majka devojčice.

Vladicu je, kako kaže, poznavala, ali ništa nije ukazivalo na to da bi učinio ovako nešto.

“Ne znam šta mu je sad bilo, uvek je bio prijatan, igrao se sa A.S.(redakcijska intervencija), pozdravio bi je svaki put, ali ne samo nju, već svako dete” ispričala je ona za tu televiziju.

Pre nego što ju je odveo, kako kaže, igrao se sa njom ispred kuće.loading...