"Učinio sam malu grešku koja je moju porodicu pretvorila u zvezde"

 

Profesor koji je nedavno dao intervju u vestima BBC-a, konačno se oglasio povodom urnebesne situacije koja se tada dogodila. Naime, Robert Keli i njegova supruga Kim Junga su u intervjuu za WSJ opisali kako je došlo do propusta i toga da snimak sa njihovom decom obiđe ceo svet.

Američki stručnjak za južnu Aziju koji živi i radi u Južnoj Koreji, objasnio je kako je njegova četverogodišnja ćerka Marion, koja je prva ušla u sobu u kojoj je on putem Skajpa komentarisao događanja u zemlji, bila veoma dobro raspoložena tog dana zbog školske zabave. 

Čim je otvorila vrata, video sam je na svom ekranu – objasnio je Keli.

On je, tada, levom rukom pokušavao da odmakne ćerkicu prema igračkama, misleći da će BBC prebaciti na nešto drugo ili suziti kadar, ali to se nije dogodilo. Ubrzo je u sobu ušao i osmomesečni sin Džejms, a potom i izbezumljena majka koja je bila svesna šta se dogodilo.

Kelijeva supruga, Kim je u susednoj sobi snimala intervju, ali zbog kašnjenja signala nije odmah primetila da su deca uletela u kadar. Ona je tim povodom rekla da je njen muž jedini krivac za ovakvu situaciju, jer je prethodno trebalo da zaključa vrata.

Deca se najčešće vrate meni kada ih dočekaju zaključana vrata, ali nisu. I tada sam videla da su vrata otvorena. Bila sam šokirana – rekla je Kim.

Keli je prihvatio krivicu i priznao da je, ipak, trebalo da zaključa vrata. 

Učinio sam malu grešku koja je moju porodicu pretvorila u zvezde YouTube-a. To je urnebesno – iskren je bio on.

Profesor je odmah napisao pismeno izvinjenje BBC-ju, a odgovor je bio neočekivan. Već posle 15 minuta pitali su ga za dozvolu da objave snimak na internetu. 

Uskoro su bili zatrpani reakcijama, notifikacijama sa društvenih mreža i pozivima novinara. Nisu znali kako da reaguju na neočekivanu slavu i interesovanje javnosti. Ipak, ono što je bilo najvažnije – nisu se ljutili na decu.

Bilo je jako slatko. Moja supruga je odlično rešila stvarno neočekivanu situaciju najbolje što je mogla… Bilo je smešno. Na snimku se vidi da sam pokušavao sa zadržim smeh. Tako je to sa malom decom – završio je Robert Keli.

I nema sumnje da njegovoj porodici niko nije zamerio, jer nema zbog čega. Reč je o spontanoj situaciji koja je uspela da izmami osmeh na licima mnogih ljudi širom sveta.