“MALO MI JE ISPOD ČASTI DA NASTAVIM UČEŠĆE”: Gost usred emisije na RTS-u NAPUSTIO EMISIJU (VIDEO)

Poslanik Srpske liste sa KiM Igor Simić napustio je sinoćnu emisiju "Reč na reč" na RTS-u pošto mu je bilo, kako je rekao, ispod časti da nastavi dalje učešće u debati nakon kritika ostalih ušesnika diskusije.

Printscreen

Simić je kritike ocenio kao “prazne priče” i napustio emisiju i pored apela voditelja da to ne čini.

On je izašao je iz studija nakon govora Miloša Jovanović iz koalicije NADA, koji je izneo zamerke na račun glasanja Srbje u UN-u o rezoluciji kojom je osuđena ruska agresija na Ukrajinu.

Simić je uzeo reč pre nego što je izašao iz emisije.

– Imali ste prilike da čujete šta kažu oni koji žele da vas prevare i uzmu vaš glas napadajući Aleksandra Vučića u trenutku kada Aljbin Kurti pokušava da izazove rat na taj način što obespravljuje srpski narod, ugnjetava srpske sudije, planira proterivanje srpskih policajaca koji su odgovorni za bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji. Nakon svega onoga što sam mogao da čujem, verujte mi, meni je malo ispod časti da nastavim učešće u ovoj emisiji – rekao je Simić pre nego što je skinuo bubicu i napustio studio.

Pošto je voditelj taj potez Simića ocenio kao nekorektan, Jovanović je prokomentarisao da je to verovatno bilo planirano.