Malo oblaka i dosta vrućine: Uskoro idemo i PREKO 30 STEPENI, a onda opet zahlađenje

Na severu Srbije u četvrtak sunčano, posle podne uz umerenu oblačnost. U ostalim predelima Srbije u toku jutra i prepodneva očekuje se oblačno, naročito na jugu i istoku Srbije, ali uz suvo vreme, dok se posle podne očekuju sunčani intervali. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 3 do 9°C, maksimalna dnevna od 17 do 21°C.

Vreme Sunce
Dnevno.rs

U Beogradu u četvrtak pretežno sunčano, povremeno uz oblačnost. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 19°C.

U Srbiji u petak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C. Za vikend veoma toplo. Maksimalna temperatura i preko 25°C, u nedelju i do 30°C.

Biće uglavnom pretežno sunčano, u subotu uz nešto više oblačnosti, naročito na severu. U ponedeljak sunčano i još toplije, maksimalna temperatura i preko 30°C. U utorak zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, javlja Weather2Umbrella.

U Beogradu u petak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperature biće oko 20°C. Za vikend veoma toplo. Maksimalna temperatura od 26 do 28°C. Biće uglavnom pretežno sunčano, u subotu uz nešto više oblačnosti. U ponedeljak sunčano i još toplije, maksimalna temperatura i preko 30°C. U utorak zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.