MALO SREĆE, MALO ‘MAJSTORSKOG’ KLAĐENJA! Uz čašicu rakije sastavio tiket od 50 dinara, pa dobio 500.000

Klađenje
Rts printscreen

Za 50 dinara, koliko je uplatio u kladionici R. R. iz Sivca dobio je 579.700 dinara, a da nije “branio” tiket premija bi bila čitavih 779.700 dinara!

 

Pogodio je sedam nerešenih rezultata i dve pobede domaćina u fudbalskim susretima, od kojih je osam odigrano u nedelju, 25. januara, a deveta dan kasnije, kako pišu “Večernje novosti”.

NAPLATA PARKIRANJA ‘NA MINUT’ uskoro u Parking servisu u Nišu i Kragujevcu

U ponedeljak ujutro video sam da imam osam pogodaka, a čekao sam još ishod meča Ajačo – Brest u Drugoj ligi Francuske, u kojem sam tipovao na pobedu domaćina – priča Rončević. – Utakmica je igrana u 20 sati. Da bih osigurao dobitak od 779.700, po 100.000 dinara uplatio sam na iks i dvojku u ovom meču. Kvote su i za nerešeno i za pobedu Bresta bile preko tri, tako da bih i u slučaju da domaćin izgubi, ostvario pristojnu zaradu. Da sam rizikovao i čekao sreću u devetom paru, imao bih u džepu 200.000 dinara više, ali sam i ovako zadovoljan – kaže srećni dobitnik za “Večernje novosti”.

Kladionica je bila spremna da dobitak isplati odmah po završetku poslednje utakmice, a uredno spakovan novac, R.R. je kaže podigao sutradan.

– Uložiću pare u kuću, jer iz iskustva znam da će, ako to ne uradim, otići na bezvezne stvari. Pametno sam, recimo, potrošio oko 50.000 dinara, koje sam u kladionici dobio pre pet godina, kad sam supruzi kupio sušilicu za veš – priseća se on.

Supruga dobitnika primećuje da za dobrog kladioničara nema lošeg dana za klađenje, aludirajući na to da njen muž ne propušta nijedno kolo za popunjavanje sportskih listića.

– Svaki dan napravim tri-četiri tiketa od po 50 dinara – kaže R.R. – Obično pogodim ikseve, koji nose dobre kvote, a padnem na slabim kečevima i dvojkama. Ipak, bilo je i lepih dobitaka. Pre četiri godine dobio sam 170.000 dinara, a više puta po 10.000 ili 15.000. Najviše volim da igram, a i najčešće sam dobijao, ponedeljkom, kad je manje parova u ponudi, pa mogu lakše da odaberem šta ću da “gađam”.

Ono što po svaku cenu izbegava, to je klađenje na Crvenu zvezdu i Đokovića.

– Za njih hoću da navijam sa uživanjem, bez dodatnog nerviranja zbog klađenja. A neću da ih stavim na tiket i da ih ne bih izbaksuzirao – kaže srećni sivački dobitnik za “Novosti”.

MEŠTANI NE DAJU KOMŠIJU: Porodici iz Nakrivanja PLENE KUĆU zbog duga od 4.600 evra

U selu Sivac postoji oko 8.000 stanovnika, a radi pet kladionica. Ni u jednoj od njih nije dosad ostvaren toliko veliki dobitak.