“MALO” SU SE ZBUNILI: Pomešali su Merilin Mensona sa serijskim ubicom, pa ga GREŠKOM “SAHRANILI” (FOTO)

Merilin Menson
Printscreen/Youtube

Smrt serijskog ubice izazvala je zbrku na internetu, pa su neki pomislili da je poznati muzičar Merilin Menson preminuo.

 

Masovni ubica Čarls Menson (83) preminuo je u ponedeljak.

Tokom šezdesetih Menson je manipulisao svojim sledbenicima koji su ubili sedam ljudi u Los Anđelesu, uključujući i glumicu Šeron Tejt.

Menson je, kako piše britanski list “Indipendent”, predstavljao sinonim za zlo i ludilo, pa je, pišu te novine, “prirodno da njegovo ime služi kao inspiracija za jednu od najkontroverznijih rok zvezda na svetu – Merilina Mensona”. 

Umetničko ime muzičara Merilina Mensona, čije je pravo ime Brajan Varner, nastalo je spajanjem prezimena Čarlsa Mensona i imena glumice Merilin Monro. 

U autobiografskoj pesmi “Long hard road out of hell”, roker je napisao: “Balans između dobra i zla i izbora između njih su verovatno jedini najvažniji aspekti koji oblikuju naše ličnosti i čovečanstvo. Merilin Monro je imala mračnu stranu baš kao što Čarls Menson ima dobru, inteligentnu stranu”.

Smrt serijskog ubice izazvala je zbrku na internetu, pa su neki pomislili da je poznati muzičar Merilin Menson preminuo. Iako verni obožavatelji ovog muzičara, neki su se na prvi momenat zbunili i oglasili na društvenim mrežama kako bi mu odali počast.

Poznati muzičar nije komentarisao smrt ubice, ali je objavio njegovu sliku na Tviteru i u opisu stavio link obrade pesme Čarlsa Mensona “Sick City”.