“Mama, hajde da više nikada ne izađemo” U potresnoj ispovesti Beograđanka progovorila o brutalnom napadu – I TO PRED ĆERKICOM (VIDEO)

Ona je istakla kako joj je ćerkica rekla da idu kući "da se zaključaju i nikad više da ne izađu".

Facebook/Printscreen/Fondacija Pokret Levijatan

Na Novom Beogradu dogodio se užasan napad na ženu, dete i psa.

Naime, nepoznati napadač je prišao do žene, uneo joj se u lice i poprskao biber-sprejom.

Žena se oglasila nakon napada, govoreći pred članovima Fondacije pokret Levijatan.

To se desilo sinoć oko pet. Šetala sam sa psom i još jednim malim i sa ćerkicom. I, on inače tuda prolazi i stalno mi preti da vežem mog psa. Ja svaki put kada ga vidim, ja se tresem i odmah ih uzmem. Desilo se da je moja ćerka držala njega u ruci, ja sam pričala sa komšinicom i on je nekako iskočio iz njenih ruku i otišao da se igra sa njegovim vučjakom. Ja sam, dok sam pojurila, on je već otišao tamo, u međuvremenu izvadio sprej, biber, i otišao i njega je poprskao tamo – rekla je žena.

Pas je došao kod gazdarice i ona ga je uzela.

Došao je da meni preti kako treba da vežem psa, kako treba da ga držim. Ja sam bila u šoku i rekla sam mu da on treba da veže svog vučjaka jer je on veliki. Moj je mali, nije nikakva pretnja. On je uzeo sprej, poprskao njega i ja sam instiktivno krenula ka njemu, i on je uzeo i poprskao mene. Ja sam u šoku bila, pala sam. Ćerka je počela da plače, ne zna šta se dešava, dobila je neviđenu traumu – rekla je.

Takođe je istakla kako joj je ćerkica rekla da idu kući “da se zaključaju i nikad više da ne izađu“.

Prema rečima žene, čovek je iz komšiluka i kako kažu, malo je “opasan” i maltretira i svog psa.

Pogledajte kako je to izgledalo.