MANIJAK HARA BEOGRADOM: Snimak muškarca koji se samozadovoljava u punom autobusu uznemirio Srbiju

U beogradskom autobusu na liniji 45, pre nekoliko dana je zabeležena jeziva scena kada je nepoznati muškarac izvadio polni organ i počeo da masturbira.

Autobus GSP
Dnevno.rs

Tim povodom se oglasilo i Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje je formiralo predmet i podnelo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja policijskoj stanici Zemun.

„Dana 06.02.2023. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je na osnovu medijskih članaka formiralo predmet te je uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Policijskoj stanici Zemun, a radi preduzimanja svih potrebnih radi u cilju rasvetljavanja predmetnih događaja, utvrđivanja identiteta lica koje je prema navodima medija, u više navrata, u Zemunu kao i u autobusu koji saobraća na liniji 45, izvršilo krivično delo Polno uznemiravanje iz odredbe člana 182a Krivičnog zakonika, utvrđivanja identiteta oštećenih lica i očevidaca, te i ostalih relevantnih okolnosti koje se odnose na predmetne događaje“, saopštilo je Tužilaštvo.

Nedavno je na društvenim mrežama isplivao video snimak koji je izazvao pravu dramu, u kom se vidi kako se muškarac samozadovoljava u punom autobusu.

Juče oko 16:25 deca su snimila ovog pedofila u autobusu 45. Zamoliću sve nadležne da reaguju i da ga uhapse jer ako ga ja nahvatam to što drži u ruci nabiću mu usta i onda ću ga odvesti u policijsku stanicu da ga prijavim. Vozač 15tice“, napisano je u opisu ispod videa.