Manijak pokušao da otme dečaka: Krajnji ishod šokirao je svet (VIDEO)

Dečak
screenshot/youtube

Nepoznati čovek je pokušao da kidnapuje Ovena starog 22 meseca i da pobegne, ali sigurnosne kamere su zabeležile čitav slučaj

 

Iako zvuči nezamislivo, najmlađi zapravo mogu da budu najveći heroji i to bez mnogo razmišljanja. Kada su se 8-godišnja Delisija i 10-godišnji Brenden sa svojim 22-mesečnim bratom igrali u parku, desilo se nešto neočekivano.

Nepoznati čovek je pokušao da kidnapuje najmlađeg Ovena i da pobegne, ali sigurnosne kamere su zabeležile čitav slučaj. Nakon što je muškarac uzeo Ovena u naručje, Delisija i Brenden su potrčali za njim. Devojčica je počela da vrišti kako bi upozorila prolaznike i zamolila za pomoć. Time je učinila ono što je bilo najvažnije – spasila malenog brata.

Ovaj herojski čin je impresionirao slučajne prolaznike koji su kontaktirali lokalne medije i uručili malenim herojima nagradu u vrednosti od 100 dolara.

“Najdivnija stvar koja može da postoji je ljubav prema braći i sestrama i istovremeno velika briga za njih”, rekao je njihov otac Majkl Rajt.loading...