Marija je ispričala kako ju je PREDSEDNIK OPŠTINE ZLOSTAVLJAO! Pre početka emisije Brus je ostao bez kablovske

Sinoć tokom emitovanja emisije "Život priča" na Prvoj televiziji, Brus je ostao bez televizijskog signala.

Printscreen tv Prva

Kako tvrdi tv Prva, predsednik opštine Milutin Jeličić Jutka zatražio je od lokalnog kablovskog operatera da isključi signal Prve TV, a kako distributer to nije učinio, isključena je struja u Domu kulture gde se nalazi tehnika kablovskog distributera.

Tako je onemogućeno gledanje emisije “Život priča” posvećenoj slučaju Marije Lukić, koja je tužila predsednika opštine Brus Milutina Jeličića za seksualno uzmeniravanje.

Prema informacijama sa društvenih mreža grupa od 20-ak Brusjana sinoć je protestovala zbog sprečavanja emitovanja emisije u tom gradu.

Marija Lukić je postala poznata široj javnosti kada je obelodanila šta je sve peživela od strane predsednika opštine Brus i poverenika SNS, Milutina Jeličića Jutke, dok je radila u opštini Brus.

Ona je u svojoj ispovesti za serijal „ Život priča“, u dva nastavka ispričala do detalja šta je preživela od strane predsednika opštine, kako ju je seksualno zlostavljao, kako je ostala potpuno sama u svemu, kako niko nije hteo da joj pomogne, šta joj je rekao predsednik skupštine Brus kada mu se požalila, kako se nosila sa svojim ličnim osećanjima, sa shvatanjem da je u toj sredini sve podredjeno i sve zavisi od jednog čoveka, koji je u poziciji da odlučuje od daljim sudbinama, zahvaljujući zloupotrebi koncentrisane poličke moći.