MARJANOVIĆU ĆE SE IPAK SUDITI! Potvrđena optužnica za ubistvo pevačice, ubačeno i SVEDOČENJE ĆERKICE

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (39) koja ga tereti da je ubio suprugu Jelenu Marjanović, 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče.

zoran marjanović
dnevno.rs/kolaž

Reč je o dopunjenoj optužnici Višeg tužilaštva iz juna, prenose beogradski medijil.

Marjanović i njegovi branioci u roku od 15 dana imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom sudu koji treba da donese konačnu odluku o potvrđivanju optužnice.

Marjanoviću se na teret stavlja teško ubistvo supruge, pevačice, ali je u optužnici ovoga puta i svedočenje Zoranove i Jelenine maloletne ćerke Jane dato, nakon konsultacija brojnih sturčnjaka, krajem juna.

Prikupljeni su novi dokazi koji su potvrdili sumnje tužilaštva i policije da je Marjanović ubio svoju suprugu 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki.

Marjanović se od 12. jula, nakon 10 meseci boravka u pritvoru brani sa slobode, pošto mu je tada Apelacioni sud ukinuo pritvor.

Dan kasnije ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija i tužilaštvo smatraju da su prikupili dovoljno dokaza za osuđujuću presudu Zoranu Majanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a da puštanje iz pritvora ne znači da protiv njega nema dokaza.

Telo Jelene Marjanović nađeno je na nasipu u beogradskom naselju Borča 3. aprila 2016. godine.