MASAKR KOD SIJENICE: Osumnjičeni za trostruko ubistvo se UBIO! Policija ga pronašla u šumi

E.T. (44) osimnjičeni da je izvršio trostruko ubistvo u selu Rasno kod Sjenice, ubio se.

policija
Sxc.hu/fsc2k5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo četrdesettrogodišnjeg muškarca, koji se sumnjiči za trostruko ubistvo, saopštio je MUP.

Policija je telo, kao i pištolj, iz kog se sumnja da je pucao, pronašla u šumi u selu Doliće u okolini Sjenice, navodi se u saopštenju. On se ubio u trenutku kada je bio opkloljen od strane Žandarmerije u selu Dolice u Sjenici.

Podsetimo, danas oko podneva je došlo do višestrukog ubistva, gde su život na licu mesta izgubili F.Š.(64), Š.Š.(60) i B.Š.(44). Još tri osobe su povređene, saznaje B92.net.

Lekari bore za život B.Š. (35), on je transportovan u Opštu bolnicu u Novom Pazaru.

“Pacijent je primljen sa višestrukim povredama u predelu grudi i ruku, opasnim po život. U teškom je stanju i uskoro će biti operisan”, kaže hirurg Izet Tutić.

Prema prvim informacijama, radi se o porodičnoj svađi, gde je muškarac iz vatrenog oružja usmrtio tasta, taštu i bivšu suprugu, a još jednoj osobi se lekari bore za život.

Kako javlja reporter televizije Prva Zoran Maksimović, ranjen je šurak ubice, kao i dvoje komšija koji su se zatekli u kući u trenutku pucnjave.

Na Pešterskoj visoravni je -15 stepeni i zbog toga je bio otežan transport povređenih u bolnice.