MASOVNA TUČA na Banovom brdu: Četiri mladića zadobila povrede glave, jedan UPUCAN!

policija
Pixabay.com

Masovna tuča izbila je u ulici Kraljice Katarine u Beogradu tri časa nakon ponoći, a u okršaju je došlo do ranjavanja mladića.

 

Masovna tuča izbila je u ulici Kraljice Katarine u Beogradu tri časa nakon ponoći, a u okršaju je došlo do ranjavanja mladića, navodi portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

 
U tuči je učestvovalo četiri mladića starosti oko 25 godina, koji su zadobili povrede glave, dok je jedan ranjen vatrenim oružjem u nogu. Svi su preveženi u Urgentni centar i predati neurohirurgu i ortopedu.

Oko 19:49 sati, došlo je do saobraćajne nezgode u Pupinovoj ulici u Mirijevu, u kojoj je lakše povređena ženska osoba starosti oko 33 godine i prevežena na KBC Zemun.

Motociklista je lakše povređen na Ugrinovačkom putu oko 20:31 sati i zbrinut na licu mesta.

Tokom noći uglavnom su se javljali srčani bolesnici i asmatičari, sa zajedničkim simptomom, gušenjem. Tokom dana najčešći su kolapsi, napominje Macura.

Hitna pomoć je u toku noći zabeležila 93 intervencije od kojih 13 na javnom mestu, dok je juče zabeleženo 162 intervencije, od kojih 64 na javnom mestu, sa sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.