Više nikada NEĆETE JESTI BRZU HRANU: Radnik poznatog restorana objavio JEZIVE FOTOGRAFIJE IZ KUHINJE (FOTO)

Mekdonalds
Foter / milkisprotein / photo on flickr

Korisnik Tvitera Nik, koji tvrdi da je radio u popularnom lancu brze hrane "MekDonalds", podelio je na toj društvenoj mreži fotografije, koje su navodno uslikane u restoranu.

 

Naime, radnik MekDonaldsa u Lujzijani tvrdi da je dobio otkaz zbog “tvita” na kojem se vidi prljavi deo iz mašine za sladoled!

Prljavi metalni deo šalje negativnu sliku o ovom lancu ishrane koju službenici za zdravlje i sigurnost ne bi trebalo da odobravaju, prenosi “The Independent”. 

Prema opisu koji je napisao, fotografije prikazuju unutrašnjost mašine koji proizvodi sladoled s dodacima, “MekFluris”. Neidentifikovanu masu na slici drugi su korisnici podelili više od 14.000 puta. Međutim, to je bio tek početak!

Nik je nastavio sa objavama odvratnih fotografija koje prikazuju prljave aparate, podove, hranu…

  

Ovo je ispalo iz mašine za sladoled u MekDonaldsu, ako se pitate – napisao je Nik ispod prve fotografije koju je objavio na Tviteru.

Fino i prljavo – napisao je u nastavku posta na kojem se jasno vidi pod prekriven nečim što podseća na povraćku.

Ipak, MekDonalds nije želeo da zaobiđe ovu nelagodnu situaciju, pa je ubrzo objavio saopštenje.

Obavezani smo da vodimo restorane koji će obezbediti našim mušterijama visoko-kvalitetnu hranu,uslugu i čisto okruženje. Ovo je deo opreme koji ne dolazi u kontakt sa hranom i zahteva redovno čišćenje, stoji u saopštenju.

Obično, prljava oprema trebalo bi da bude očišćena od strane menadžera restorana. Međutim, Nik ističe da nikada nije video nekoga da im je prišao. 

– Ponekad bi moje kolege ispustile komad hrane i vratile ga u lepinju – rekao je HuffPost-u, dodajući da je to video nekoliko puta. 

 

Međutim, to nije sve! Nikova priča je izazvala salvu uvreda onog momenta kada je jedan korisnik Tvitera, takođe zaposlen u MekDonaldsu, postavio sliku na kojoj je ista mašina besprekorno čista.

Nik objašnjava da ništa loše nije uradio i da samo želi da pokaže istinu i to šta ljudi stvarno jedu kada posete neki od restorana MekDonaldsa. 

U nastojanju da dobije na publicitetu, anarhični radnik aktivno pokušava da se izbori za gostovanje u popularnoj emisiji kod Elen DeGeneres. 

Kako javlja Rojters, “MekDonalds” odlično posluje i u drugom tromesečju ove godine ostvarili su najveći skok prodaje na globalnom nivou u poslednjih pet godina, 6,6 odsto. Rast prometa pripisuju inicijativama na američkom tržištu poput posebnih pića, novih proizvoda, sendviča sa sastojcima po izboru kupca, mogućnosti narudžbe i dostave.

Ipak, ako je ovo bila neka neslana šala setite se da “u svakoj šali ima i posla istine”.