Meštani Borče pronašli NOVI TRAG u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Policiji je prijavljen pronalazak ličnih stvari nepoznate osobe na kanalu u Borči gde je ubijena pevačica "Granda" Jelena Marjanović.

 

U blizini mesta na kojem je pronađena sportska torbica poslednji put je viđena živa pevačica Jelena Krsmanović Marjanović.

Meštani Borče koji su pronašli predmet u visokoj travi odmah su prijavili policiji, javlja “Kurir”.

S obzirom na to da je torbica nađena vlažna i prekrivena slojem blata, veruje se da je

 Porodica napustila kuću

Porodica Marjanović danas oko 12 časova napustila je porodičnu kuću u Borči, piše “Kurir.” Muž ubijene Jelene, Zoran, njegov sin Uroš, ćerka Jana i otac Vladimir zajedno su izašli i seli u automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu, piše list.

izgubljena ili bačena pre više od dve nedelje, baš u vreme kad Jelena ubijena. Policija ne odbija mogućnost da torbica ima veze s tragičnim događajem od 2. aprila.

Inače, na pramenu kose brutalno ubijene pevačice narodne muzike Jelene Krsmanović Marjanović, koji je pronađen na grani kod nasipa, nema tragova drugih osoba – ni poznatih, ni nepoznatih, rezultati su veštačenja i sprovedene DNK analize.

Pramen njene kose, pronađen na grani, nedaleko od kanala u borčanskom naselju Crvenka, gde je pronađeno i njeno beživotno telo, nije dao ključ za rešenje ovog veoma složenog slučaja. Istraga se nastavlja.

Od novijih saznanja vezanih za ovo misteriozno ubistvo je i ono objavljeno juče da je Jelena pre smrti davljena je u vodi.

Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče, objavio je”Kurir”.

Od novijih detalja iz istrage je onaj da policajci veruju da M.M, rođeni brat Jeleninog supruga Zorana, krije važne informacije o ubistvu pevačice.

List navodi da se brat muža ubijene pevačice nalazi pod istragom zbog sumnje da krije važne informacije o ovom zločinu.