METEOROLOZI PONOVILI UPOZORENJE: Popodne pljuskovi i grad u Srbiji, sutra JOŠ GORE

Republički Hidrometeorološki Zavod je danas ponovo upozorio da se obilni pljuskovi, grmljavina i grad očekuju od popodneva i tokom noći uglavnom u zapadnim, jugozapadnim i centralnim delovima Srbije.

Beta

Sutra, u nedelju, vreme u Srbiji će biti promenljivo oblačno i malo svežije, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Od večeri u nedelju se očekuje razvedravanje. Severozapadni vetar biće povremeno jak. Najniža temperatura biće od 12 do 16 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 21 do 24 stepena.

I u Beogradu će vreme sutra biti promenljivo oblačno i malo svežije, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Više kiše se očekuje ujutro i tokom prepodneva. Severozapadni vetar će biti slab do umeren. Najniža temperatura 16 stepeni, a najviša dnevna 23 stepena.

Do nedelje, 21. jula, vreme u Srbiji će biti promenljivo oblačno, u većini mesta mahom sunčano, naročito na severu. Kratkotrajne kiše i pljuskova s grmljavinom biće češće na jugu i u planinama Srbije. Temperatura će postepeno rasti.