METEŽ, GRABEŽ NA SVE STRANE: “Otvaranje Lidla realna slika BEDE I SIROMAŠTVA u Srbiji”

Otvaranja Lidlovih prodavnica u Srbiji, u kojoj je dominirala tužna slika građana Srbije u opštoj grabeži i metežu oko kupovine jeftinih pilića, banana, šećera i drugih proizvoda, pokazuje realnu socijalnu sliku društva u kojem danas živimo, ocenjuju iz sindikata "Sloga".

BETA

“Smatramo da je jučerašnji dan bio porazan za celu Srbiju koja je poslala u svet sliku bede i siromaštva svojih gradjana, o čemu nam se ceo svet i region već danas smeju, posebno na društvenim mrežama kao viralni međuplanetarni hit u borbi građana, odnosno, međusobnom otimanju za koje pile više”, navodi se u saopštenju sindikata.

ATAK NA BATAK: Svi snimci “ZAMALO TUČA” IZ LIDL-a o kojima danas priča region (VIDEO)

Ta po njima tužna slika u prodavnicama Lidla je više podsećala na devedesete prošlog veka i tadašnji grabež naroda za jeftini hleb, ali i ujedno i demantovala aktuelnu vlast u obećanjima da će predstojeće godine biti “zlatne za Srbiju”.

SRBI PREPLAVILI LIDL: Evo šta se PRVO RAZGRABILO iako čak i nije NAJJEFTINIJE (FOTO GALERIJA)

“Onima koji se bave državnom statistikom i koji ocenjuju kolika je kupovna moć građana Srbije, otvaranje Lidla treba da bude škola, jer se vidi da je dovoljno sniziti cenu neke prehrambrene robe, posebno mesa, pa da nastane opšti haos i da ispliva na površinu siromaštvo ‘zlatnih godina za Srbiju’ “, piše u saopštenju.

“BUDNO OKO” KOMŠIJA: Ovako su hrvatski mediji komentarisali OTVARANJE LIDLA u Srbiji (FOTO)

Podsetimo, mediji u Srbiji su juče uglavnom pisali o jednoj jedinoj temi – otvaranje nemačkog lanca prodavnica Lidl.

Portal Dnevno.rs je obišao prodajne objekte na Trošarini i na Konjarniku, a kako je sve izgledalo možete pogledati klikom na OVAJ LINK.