MILU PRETI ZATVOR? “Tužilac će uskoro zakucati na njegova vrata zbog nerazjašnjenih UBISTAVA”

Jedini moj dosije nastao je pošto sam obznanio aferu Koverta i objavio detalje o kriminalu Đukanovića i njegove porodice. Tako da me zabavlja kada šef mafije mene naziva kriminalcem, poručio je predsednik Atlas grupe Milu Đukanoviću.

printscreen/youtube.com/Predsjednik Crne Gore

Đukanović još nije svestan da je politička prošlost, pa se još drži retorike pronalaženje krivice u nekim silama istoka i zapada, koje su mu navodno radili o glavi. Nije shvatio poruku Interpola da se radi o političkom procesu protiv mene i to u jeku kampanje koju je vodio za parlamentarne izbore. Ponavlja matricu o zaveri crkve, međunarodnih faktora i velikosrpskog hegemonizma, kao da ne razume da je sa tom retorikom izgubio izbore – rekao je Knežević.

Iza Đukanovića ostalo je na desetine nerazjašnjenih ubistava. Među njima su i njegovi najbliži saradnici, novinari, politički protivnici i ljudi iz kriminalnog miljea. Po tome će ga pamtiti i Crna Gora i istorija.

Svaljivanje krivice na nekog drugog iz vrha DPS samo je nastavak kukavičke prakse, njemu svojstvene, da u drugima traži opravdanje za poraz i nestanak sa političke scene.

Kao što sam rekao, ja ću doći u Crnu Goru, a Đukanović će tada shvatiti da više nema njegovih tužilaca i sudija koji su čuvali njegovu mafijašku organizaciju, a njegove protivnike proglašavli za kriminalce – objasnio je Knežević.

Postaće svestan da su on i njegova familija adresa na koju će prvo doći novi tužilac. Zakucaće na njegova vrata jer je i previše dokaza, od kojih su neki odavno javno objavljeni, da nam je predsednik u stvari teški kriminalac. Moraće Đukanović da se suoči sa istinom da nije nedodirljiv i da više nema Stankovića i Katnića da ga čuvaju i da montiraju procese onako kako ih on usmerava – rekao je.

Pošto Đukanović očigledno posvećuje mnogo pažnje mojoj bezbjednosti i prati moje kretanje, onda zna da sam pod budnim okom Skotland jarda od proljeća 2019, nakon što je poslao svoje mafijaške ortake da napadaju mene i moju porodicu, počevši od praćenja pa do pokušaja upada u stan – objasjnio je.

Skotland jard će se brinuti o mojoj bezbednosti i kada dođem u Crnu Goru, tako da Đukanović ne mora da se sekira – rekao je.