Mislila je da se udala za ljubav svog života, a onda je na medenom mesecu saznala NJEGOVU MRAČNU TAJNU

Venčanje
Pixabay.com

Jasmin Kulen (24) iz Sareja, udala se za Džejsona Kulena nakon samo nekoliko meseci zabavljanja, a ova devojka nije ni slutila da čovek za kog je verovala da je ljubav njenog života krije mračnu tajnu.

 

Naime, Jasmin nije ni slutila da je samo dve godine pre toga, njen izabranik uhapšen za posedovanje više od 8.000 fotografija na kojima se vidi zlostavljanje dece, a koje je delio sa ostalim pedofilima preko interneta. Zbog posedovanja fotografija optužen je na dve godine zatvora, a odmah po izlasku se upoznao sa Jasmin.

Potresna ispovest devojčice koja se prostituisala sa 9 godina: MAJKA ME JE PRODALA ZA HEROIN (VIDEO)

To je ostala tajna sve dok njena baka, kod koje su odsedali tokom medenog meseca, nije pronašla slike dece u njegovom laptopu, koje je nabavio tog dana! Odmah su ga prijavili policiji, nakon čega je poslat kod sudije koji mu je odredio pritvor.

– Delovao je kao pristojan i šarmantan mladić i dan danas ne mogu da verujem da je sposoban za takve stvari. Želela sam da verujem da je u pitanju greška, ali to nije bio slučaj. Nikada nisam podržavala njegove postupke, ali sam se do kraja nadala da je u pitanju greška – rekla je Jasmin.

10 NAJČUDNIJIH POSLOVA: Ne samo da ova zanimanja postoje nego su neka od njih odlično plaćena!

Međutim, ona se sada suočava sa novim problemom, jer ne može da se razvede od pedofila. Džejson ne želi da sarađuje sa advokatima već pet godina i to je sprečava da okonča brak. Naime, pedofil konstantno menja ime i prebivalište i time otežava advokatima da ga pronađu kako bi potpisao papire za razvod.

– Upoznali smo se 2010. godine i nakon samo nekoliko meseci me je zaprosio. Sada proživljavam pakao jer ne mogu da se razvedem od njega – priča Jasmin.

Ipak, ona ističe kako je nakon dve godine konačno uspela da dovede svoj život u normalu i da će kao završni akt toga biti razvod od pedofila.