“Mislim da je još živ, idem da ga overim” Jezivi detalji stravičnog ubistva koje je potreslo Aranđelovac

Nakon zločina koji se u sredu odigrao u Aranđelovcu, u Kragujevcu je saslušan za ubistvo S.R. (49) koji se sumnjiči da je ubio komšiju Dragana Pavlovića Gašu (48) jer mu je navodno tražio da ga "oralno zadovolji". To je, prema nezvaničnim informacijama, Saša izjavio na saslušanju u Višem sudu u Kragujevcu.

Hronika
Dnevno.rs

Kako su preneli lokalni mediji, kobne večeri S.R. je navodno otišao u grad na tombolu, pa je u jednom trenutku izašao da kupi grisine. Tada je naišao na komšiju koji ga je navodno zlostavljao više od godinu dana.

Dragan ga je odvukao na planinu Bukulja i tamo ga krvnički tukao, kao i obično, ali ovog puta rešio je da ode korak dalje u ponižavanju. Dok je S.R. bio na kolenima od iznemoglosti, Gaša je počeo da ga tera na oralni seks. On je to odbio i ovaj je nastavio da ga tuče, a kada je završio, otišao je – ispričao je izvor iz istrage i dodao:

Kada je došao do žrtve, prema informacijama, S.R. mu je pucao u međunožje, a zatim i u grudi, nakon čega se mirno predao policiji, koju je pozvao njegov otac Ž.R.

On je ispričao u tužilaštvu da je Dragana navodno svaka sitnica dovodila do besnila i da mu nikada nije bio potreban poseban razlog da bi ga pretukao.

Kriminolog Zlatko Nikolić naglasio je da su na silovanja uglavnom spremni teški kriminalci koji imaju odlike psihopata.

Tim izopačenim delima se služe samo kada žele maksimalno da ponize žrtvu i ne radi se o homoseksualnom zadovoljstvu, već o pokazivanju nadmoći i izazivanju straha kod muškarca kojeg muče. Čuo sam da to i lezbijke u zatvorima rade drugim ženama samo s ciljem poniženja – naglašava Nikolić.