Mislio je da njegova supruga ništa ne radi dok sedi kod kuće sa bebom, ali ustanovio je da se SILNO PREVARIO

Toni Ems
Facebook/ Tony Emms

Ovo je ovih dana definitivno najpopularniji status na Fejsbuku, i to sa odličnim razlogom!

I sometimes don't give this woman the credit she is due, when I come from work she is always "tired" now it's me who has...

Posted by Tony Emms on Wednesday, January 27, 2016

Česta je pojava da novopečene tate misle da majke koje ostaju kod kuće sa decom čitav dan provedu u uživanciji sa bebom, pa zato često ne mogu da shvate ni zašto je kuća u haosu, iako je mlada mama “imala čitav dan da to pospremi”.

To je mislio i Toni Ems, koji je ipak jednog dana, vrativši se kući s posla i zatekavši svoju suprugu i dete u dubokom snu, otkrio šta se zapravo dešava u toku dana, dok je on na poslu:

“Često ovoj ženi ne odajem onoliko počasti koliko realno zaslužuje. Kad se vratim kući sa posla, stalno je “umorna” iako sam ja taj koji je ceo dan proveo na poslu. Međutim, nedavno sam razmišljao o tome kako moja supruga postiže neverovatne stvari dok ja nisam tu. Sigurno ceo dan provede sa detetom pred televozorom? NE je tačan odgovor!

Kada ja odem na posao, ona iste sekunde skače na noge i ceo dan provodi čuvajući bebu koja plače jer je gladna, a mora da je nahrani iako je i sama gladna. Zatim se poigra sa njom, promeni joj pelenu, zatim je uspava, pa se ponovo igra sa njom kada se probudi…Mislite li da mama može da dremne sa bebom? Odgovor je NE – ona za to vreme mora da počisti i opere sve što su beba i ona zaprljale tog dana i prethodne noći. Zatim se beba budi, ponovo gladna, a mama nije stigla ni da doručkuje. Zatim ponovo sledi čišćenje i igranje, a igračke su razbacane svuda po kući.

U tim trenucima se ja vraćam sa posla, i nerviram se jer je kuća u haosu iako je imala dan pred sobom da to počisti. Nisam ni shvatao da se ubija od posla kako bi nam dete bilo zdravo i zadovoljno. 

Ukoliko još neki tata deli moje mišljenje u kome sam silno grešio, dobro razmislite o tome šta radite vi, a šta vaša žena. Poštujte majku svog deteta. Ona je jedna vrlo posebna osoba koja je spremna da se odrekne baš svega kako bi odgajila vaše dete. Obožavam svoje dve uspavane devojčice, i obe su više nego zaslužile odmor” glasi post ovog mladog tate koji je oduševio majke i žene širom sveta!