MISTERIOZNA SMRT ŽENE IZ ČAČKA: Nestala bez traga pre nedelju dana, a mobilni telefon krije jeziv detalj

Cveta Janković (64) iz Šapca čiji nestanak je prijavljen prošle nedelje, pronađena je mrtva jutros u selu Maovi. Beživotno telo nesrećne žene za kojom su policija, rodbina i komšije tragale sedam dana, pronađeno je u njivi ovog sela, nedaleko od Šapca.

Policija
Sxc.hu

Prošle subote je poslednji put viđena kada je bila kod sestričine u šabačkom naselju Trkalište, udaljenom 15 minuta hodom od Sremske gde živi.

Odatle je trebalo da ode kod prijateljice, ali joj se gubi svaki trag. Cveta je živela sa ćerkom Jelenom, koja je pre petnaestak dana otputovala na rad u inostranstvo. Kada je čula šta se desilo, odmah je stigla u Srbiju, kako bi se uključila u potragu.

Nesrećna žena imala je kod sebe telefon, ali je bio isključen, pa je to otežavalo potragu. U proteklih sedam dana vladala je prava agonija, jer je u međuvremenu bilo nekoliko dojava da su je videli, najpre u Slapčeviću, nedaleko od Šapca.

Juče ujutru na par trenutaka bila je dostupna i policija je uspela da je locira u Jevremovcu, nedaleko od Šapca posle čega joj se gubi svaki trag. Dan kasnije njeno beživotno telo pronađeno je u susednom selu Maovi.

Inače, Cveta je bila bolesna i najverovatnije se izgubila. Kako priča familija, ponekad se dešavalo da bude dezorijentisana, ali niko nije slutio da može da se izgubi, zaluta i tako okonča život.