MLADIĆ U ŠAPCU POZVAO DECU DA GLEDAJU CRTAĆE: Otac devojčice (5) RAZVALIO VRATA i zatekao HOROR!

Šapčanin Nebojša B. (20) uhapšen je pod osnovanom sumnjom da je u svojoj kući obljubio devojčicu od nepunih pet godina!

 

Kako saznajem “Blic”, horor se odigrao u utorak, 6. juna, kada je devojčica sa svojim roditeljima došla u posetu kućnim prijateljima. Ceo slučaj dogodio se u naselju Letnjikovac u Šapcu, gde ove dve porodice žive.

 
Naime, porodice devojčice i pedofila poznaju se odranije i kućni su prijatelji. Roditelji devojčice došli su na kafu kod Nebojše i njegove babe s kojom živi. Dok su roditelji pili kafu, Nebojša je pozvao devojčicu da sa još dvoje dece koji su bili u kući gledaju crtane filmove u sobi. Pustio im je crtaće i legao pored njih.

Za to vreme komšije su sedele u dnevnoj sobi i niko nije slutio šta se dešava iza zatvorenih vrata. Mladić je iskoristio trenutak nepažnje svih. Deca su mirno gledala crtaće, a on je prišao devojčici s leđa i napastvovao je. Spopao je jadnu devojčicu i obljubio je. Prestravljeno dete počelo je da vrišti od straha.

Uplakano dete molilo ga je da prestane, vikalo u pomoć. Krike dečjeg straha čuo je otac devojčice koji je sa ostatkom porodice u drugom delu kuće pio kafu. On je potrčao ka sobi, razvalio vrata i užasnuo se kad je video prizor. Prestravljenu i uplakanu devojčicu manijak je pokušao da obljubi dok se ona otimala i vrištala.

Otac je brzo zgrabio dete, otrgnuo je iz ruku nasilnika i spasao devojčicu. Nasrnuo je na pedofila i počeo da ga udara a onda su se uzbunili i ostali ukućani i pozvali policiju.

Oni su brzo došli i priveli pedofila.

ŠOK U LETNJIKOVCU

U naselju Letnjikovac svi su u šoku. Kako pričaju meštani, dve porodice se poznaju odranije i kućni su prijatelji. Niko ne zna šta se desilo Nebojši pa da napadne siroto dete.

Kako nezvanično saznajemo, on je u policiji priznao obljubu devojčice.

Saslušan je pred višim javnim tužiocem i njemu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da bi mogao da utiče na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti. U toku je veštačenje koje bi trebalo da pokaže da li je devojčica povređena. Istraga je u toku i nakon što budu saslušani svi svedoci biće poznato šta se tačno desilo u ovom naselju.

Nezvanično, Nebojša B. do sada nije imao kriminalna dela, te nije poznat policiji. Za ovo delo obljube nemoćnog lica zaprećena je kazna od 12 godina zatvora.