MMA ŠAMPIONKA UNAKAZILA LOPOVA: Pokušao je da OPLJAČKA LEPOTICU na ulici, pa ZAŽALIO što se rodio (FOTO)

Brazilski lopov veoma je loše prošao kada je u subotu pokušao da ukrade mobilni telefon od jedne devojke na ulici u Rio de Žaneiru ne znajući da je ona šampionka Mešovitih borilačkih veština (MMA), koja je brzo reagovala i pretukla ga.

Instagram/polyanaviana

Polijana Viana, poznata i kao “Gvozdena dama” visoka 170 centimetara, udarila je napadača dva puta pesnicom i jednom nogom, pre nego što ga neutralisala i držala čvrsto za ruku dok nije došla policija, preneo je danas sajt MMA Junkie.

Viana (27), članica prestižne lige MMA – Ultimate Fighting Championship (UFC) napadnuta je dok je čekala taksi na ulici u jednoj četvrti Rio de Žaneira.

DRAMA U SARAJEVU: Napao devojku ispred noćnog kluba, a onda se pojavio MMA borac (VIDEO 18+)

Ispričala je da joj je napadač rekao da ima pištolj, ali je odlučila da odmah reaguje pretpostavljajući da nema pravi pištolj. Posle neutralisanja kradljivca utvrdila je da je pištolj bio od kartona.

Polijana Viana je na društvenim mrežama stavila fotografiju kradljivca u modricama s krvavom majicom. Rekla je da je odveden u prvi dispanzer kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć.

MMA je veoma popularan u Brazilu. Mnoge zvezde te discipline su iz Brazila kao što je Amanda Nunješ koja je osvojila nekoliko svetskih šampionskih titula.