MOJ TATA JE SERIJSKI UBICA: Ovo je ispovest žene čiji je otac ZVERSKI UBIO NAJMANJE OSAM ŽENA!

Melisa Mur
Printscreen

"Želela sam da se sakrijem, da budem nevidljiva", priznaje Melisa Mur.

 

Melisa Mur imala je 15 godina kada je saznala da je njen otac serijski ubica. Vrlo je moguće da je to jedno od najšokantnijih saznanja koje iko može da doživi. Pri tom, nije se radilo o čoveku koji ju je nastupio kada je bila beba. Ne, ovo je tata koji je vodio u školu, svako veče bi je ušuškao pred spavanje, smejao se i pričao viceve tokom večere.

Ali, istovremeno, bio je to čovek koji je silovao i zadavio najmanje osam žena i potom to priznao na zidu toalet kabine na jednom kamionskom stajalištu.

Njegovo je ime Kit Džesperson i u medijima je poznat kao “Smajli ubica” jer je nacrtao mali osmeh na kraju svog priznanja u toaletu.

U periodu od 1990. do 1995. godine Džesperson je ubio najmanje osam žena, koje su većinom bile prostitutke.

To znači da je Melisa imala otprilike 10 godina kada je ubio prvu žrtvu i, iako je Kit često bio odsutan zbog svog posla – radio je kao vozač kamiona na dugim deonicama – svejedno je nalazio vremena za svoju decu. Ona se, u članku koji je napisala za BBC, priseća da je u tom periodu “svašta dopuštao i bio ljubazan… dobar otac”.

Kit je ćerki rekao da zna kako da ubije nekoga i da se izvuče

Ipak, vraćajući se u prošlost, Melisa se seća da je njen dragi otac imao mračnu stranu. Umeo je da muči mačke koje su lutale po njihovom dvorištu. Jednom joj je rekao čak i da zna kako da ubije nekoga i da se “izvuče”. Malo pre poslednjeg ubistva, Melisa se vozila sa njim u kamionu i pronašla je kotur lepljive trake ispod njegovog jastuka i paklicu cigareta u kaseti za rukavice. A njen otac nije pušio.

Džesperson se trenutno nalazi na služenju doživotne kazne zatvora, a Melisa se godinama već bori sa sukobljenim osećanjima. Kako je ubica mogao da voli svoju decu? Da li je glumio?

Nažalost, saznala je odgovor. Nakon posete Kitu u zatvoru, deda joj je rekao nešto što ju je istovremeno užasnulo i nateralo da se okane razmišljanja:

Rekao je da je razmišljao i o tome da ubije svoju decu – glasile su dekine reči.loading...