“Moja GREŠKA, poverovao sam i objavio!” SERGEJ TRIFUNOVIĆ se javno IZVINIO i izazvao lavinu komentara (FOTO)

Glumac Sergej Trifunović se putem društvenih mreža izvinio novinaru Milanu Šerifoviću i slobodnim građanima Kragujevca koji su organizovali protest u subotu jer je, kako je naveo, "poverovao u 'buvu' koju su bacile (četvoro) Šerifovićevih 'kolega' da on zapravo radi na 'Vučićevoj televiziji'".

Sergej Trifunović
Youtube screenshot

Trifunović je napisao i “Mea Culpa (moja krivica). Idemo Kragujevac”.

Građani su na to juče reagovali brojnim komentarima u kojima su tražili da Trifunović kaže imena tih četvoro novinara koji su mu javili da je organizator protesta u Kragujevcu “Vučićev čovek”.

Građani su takođe na društvenoj mreži Fejsbuk reagovali i na pojedine najave da bi na novom protestu u subotu trebalo da bude spaljeno nekoliko primeraka jednog “nenarodnog” lista, ocenjujući tu ideju kao lošu i izrazili uverenje da se od toga, ipak, odustalo.

Kragujevački novinar Miroslav Miletić je juče po podne objavio na Fejsbuku da mu je jedan od članova organizacionog odbora protesta u Kragujevcu Milan Šerifović potvrdio da će drugi protest biti održan u subotu u 18 časova kod Robne kuće uz šetnju do Đačkog trga u Kragujevcu.

Rečeno mu je takođe da neće biti spaljivanja novina i da će biti govornika čija će imena će biti saopštena dan-dva pre protesta.

JEDAN OD PET MILIONA: Svako ko je večeras bio na PROTESTU dobio je RAZGLEDNICU sa porukom (FOTO)