UŽAS U NOVOM PAZARU: Silovao ćerku četiri godine, zločin prijavilo MLAĐE DETE

Hronika
Dnevno.rs

Pripadnici MUP u subotu uhapsili četrdesetogodišnjeg E. T, Albanca iz Prištine. Prvi put obljubio devojčicu kada je imala 11 godina.

 

Policija u Novom Pazaru u subotu je uhapsila E. T. (40), žitelja ovog grada poreklom sa Kosova, zbog sumnje da je silovao svoju petnaestogodišnju ćerku! Devojčica je bila žrtva incesta više od četiri godine, a gnusni zločin na kraju su prijavili supruga uhapšenog, mlađa ćerka i sin.

Manijak je saslušan i predat u nadležnost pravosudnim organima, a devojčica je, pod nadzorom majke i radnika Centra za socijalni rad u Novom Pazaru, bila na ginekološkim i drugim pregledima. Više detalja znaće se narednih dana kada sve analize budu gotove.

Prema saznanjima “Novosti”, E. T. je svoju ćerku na seks prisiljavao od njene 11. godine. Radio je to dok su kratko živeli u Nemačkoj, a nastavio je i nakon povratka u Novi Pazar gde je jedno vreme držao kafanu. Devojčici je pretio da nikome ne sme ništa da priča i ona je iz straha o svemu ćutala. Prema nezvaničnim informacijama, u jednom trenutku htela je da se ubije.

Verovatno bi E. T. nastavio da napastvuje svoje dete da ga u porodičnoj kući u novopazarskom naselju Selakovac, nije videla mlađa ćerka koja je sve ispričala majci. Kada je dobila potvrdu i od silovane starije ćerke odlučili su da svi zajedno odu u policiju.

U novopazarskom MUP su, zbog specifičnosti celog slučaja, vrlo obazrivi i ne daju nikakve izjave za javnost. Svi se trude da, koliko god mogu, sakriju identitet devojčice kojoj je otac uništio život. Kako saznajemo, ona je prilikom lekarskih pregleda delovala vrlo iscrpljeno i iznemoglo, psihički je potpuno rastrojena. Što se oca silovatelja tiče, prilikom privođenja nije bio ni pod uticajem alhohola, niti droga, nije odavao ni utisak da je mentalno ili psihički poremećena osoba. Još se ne zna da li će biti upućen na psihijatrijski pregled.

Ovaj događaj šokirao je Novopazarce, mnogi ne mogu da veruju da postoji roditelj spreman da četiri godine hladnokrvno seksualno iskorišćava i siluje svoje maloletno dete. Mada je istraga tek na početku, već se čuju zahtevi da se slučaj pravosudno brzo okonča i napasnik pošalje na robiju.

Albanac iz Prištine

Uhapšeni E. T. je Albanac iz Prištine, u Novi Pazar je došao kao raseljeno lice i oženio se s Novopazarkom bošnjačke nacionalnosti. Dva puta menjali su stan u Novom Pazaru, najpre su živeli u iznajmljenoj kući, potom su jedno vreme bili u Nemačkoj, a trenutno su podstanari u Novom Pazaru.