MONSTRUM: Ovako izgleda nastavnik koji je IMAO SEKS SA UČENICOM NA ŽENINOJ VENČANICI (FOTO)

Škola i uniforme
Super Formosa / Foter / CC BY-SA

Nastavnik u internatu imao je seks sa učenicom i to u svojoj kući, na ženinoj venčanici.

 

Sajmon Bol seksualno je iskoristio triučenice u jednom Internatu, ali je izbegao krivično gonjenje i napao još jednu devojčicu u drugoj školi. On je bio nastavnik u školi u Severnom Jorkširu, a prvi navodni napadi odigrali su se pre desetak godina.

Prihvatio je posao u nezavisnoj školi u Kembridžširu dok se istraga o napadima nastavila. Iz škole u Severnom Jorkširu dobio je preporuke i nije optužen ni za šta.

Bol (42 godine), suspendovan je u školi u Kembridžširu prošle godine nakon što ga je još jedna učenica optužila za napad.

On je negirao većinu tačaka optužnice u kojoj se navodi da je činio bludne radnje nad tri devojčice ranog tinejdžerskog uzrasta, koje idu od držanja za ruke ispod ćebeta, pa do penetrativnog seksa.

Tužilaštvo tvrdi da je Bol imao seks sa jednom od devojčica na različitim lokacijama i u nekoliko navrata, uključujući i školsku muzičku halu i seks na venčanici njegove žene u njegovoj kući. Za divno čudo, Sajmon Bol je nakon toga rastavljen od žene.

Sa jednom od devojčica imaoje seks u njenoj spavaćoj sobi dok su joj roditelji bili kod kuće, a jednom mu je pukao kondom i Bol je primorao devojčicu da uzme kontraceptivnu pilulu.

Suđenje se nastavlja, a jedna od žrtava koja je rekla da je “mislila da je zaljubljena” povukla je tu izjavu tvrdeći da se plašila da će ostati bez prijatelja ako prizna šta se dogodilo.loading...