MONSTRUMI IM DAVALI “SOK ZA SPAVANJE”: Majka i njen dečko UBRIZGAVALI HEROIN DECI

Ešli Hat i Liroj MekAjver
Facebook.com/ash.love10

Unutar kuće u kojoj su deca živela sa majkom i očuhom pronađene su prljave igle, kao i izmet pacova

 

Majka troje dece i njen dečko optuženi su za ubrizgavanje heroina njenoj deci.

Jedno od  dece reklo je socijalnim radnicima kako su dobijali „sok za spavanje“ i „lek da se osećaju dobro“ koji su im ubrizgavani iglom.

Ešli Hat (24) i Liroj MekAjver (25) optuženi su za drogiranje dece starosti šest, četiri i dve godine, u njihovoj kući u Spenaveju (Vašington).

Najstarije dete reklo je inspektorima da su oni „lek da se osećaju dobro“ davali njemu i njegovim sestrama, a opisao ga je kao „beli prah pomešan sa vodom“, prenosi britanski Metro i dodaje da je dečak izjavio kako bi on i sestre zaspali odmah pošto bi dobili tu supstancu.

Tokom istrage koja je trajala od maja do novembra prošle godine, unutar kuće u kojoj su deca živela sa majkom i očuhom pronađene su prljave igle, kao i izmet pacova. Socijalni radnici pronašli su i ogrebotine i modrice na telu najmlađeg deteta.

Hat i MekAjver dobili su po tri optužnice za nezakonito davanje kontrolisane suptance maloletnim licima, kao i za drugostepeni napad na dete i za drugostepeno maltretiranje deteta.

Par je pred sudom priznao da su heroinski zavisnici, a nejasno je da li je MekAjver biološki otac dece koja trenutno žive u hraniteljskim porodicama.loading...