MONSTRUOZNO UBISTVO U BORČI: Prebio cimera na smrt, pa ga skinuo golog i…

Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se dogodilo u zgradi u Ulici Julije Delere u Borči 3.

Policija
Sxc.hu

Nedeljko V. (28) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka nasmrt pretukao cimera Miroslava M. (29) u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Borča!

Posle stravičnog ubistva, Nedeljko je mrtvog cimera izbacio u žbunje ispred zgrade, a zatim se vratio u stan i legao da spava.

U policiji sumnjaju da su i Nedeljko i Miroslav bili narkomani, a pre strašnog zločina posvađali su se oko novca za drogu!

Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se dogodilo u zgradi u Ulici Julije Delere u Borči 3.

Prema prvim informacijama, mladići su duže vreme zajedno živeli u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. U sredu uveče su se žestoko posvađali, najverovatnije oko novca. Kako je utvrđeno, Nedeljko je optužio Miroslava da mu duguje pare za drogu, pa je počeo krvnički da ga bije – kaže izvor.

Kad je Nedeljko shvatio da je Miroslav mrtav, skinuo je cimera golog i izneo telo iz zgrade.

Odneo je leš stotinak metara od ulaza u zgradu i bacio ga u žbunje pored dečjeg igrališta. Nakon toga se vratio u stan i zaspao misleći da ga niko nije video i da neće biti sumnjiv policajcima. Međutim, telo su narednog jutra pronašli prolaznici koji su odmah pozvali policiju – rekao je izvor.

Identitet pokojnog mladića je ubrzo utvrđen, pa je patrola odmah otišla u stan u kom je Miroslav živeo s Nedeljkom.

Osumnjičeni je imao povrede od udaraca na obe ruke. Pričao je nepovezano, bilo je očigledno da je pod uticajem nekih opijata. Potom je i obdukcija pokazala da je Miroslav nasmrt pretučen. Tek kad je malo došao sebi, Nedeljko je ispričao da mu je Miroslav ostao dužan za drogu i da nije hteo da mu vrati pare, zbog čega su se kobne noći posvađali, a onda i potukli. Osumnjičeni je tvrdio da su obojica bili drogirani i da se ne seća kako je izneo telo iz zgrade i bacio ga u žbunje – napominje izvor.

Stanari zgrade u kojoj se odigrao zločin kažu da nisu dobro poznavali Nedeljka i Miroslava.

Viđao sam ih u prolazu, nisu mi delovali problematično. U četvrtak oko 11 sati video sam policajce ispred zgrade i tada sam saznao šta se desilo. Prethodne noći nisam čuo nikakvu galamu ni buku iz njihovog stana – ističe komšija.